Stránky

utorok 21. januára 2014

SECOND HAND I.

Málo vecí sekundárnej potreby milujem tak, ako sekáče. Možno zopár filmov a polovičných aziatov. Priznávam, že k pravidelným návštevám second-handu ma priviedol môj status denného študenta a kaviarenského povaľača 2v1. Ten prospieva mojej peňaženke asi ako "Mama ožeň ma" intelektuálnemu rozvoju slovenského národa. Môjmu šatníku ale prospel veľmi významne. Tak schválne - na týchto fotkách som oblečená výhradne v sekáčových kúskoch.


Začnem nohavicami značky Max Mara s drobným vzorom kohútej stopy. Na fotke to nie je veľmi vidieť, ale sú pánskeho strihu. Až na ten zvýšený pás. Že by mali byť žehlené na puky, alebo aspoň vyžehlené, mi budete musieť odpustiť.


Ďalšia je táto kombo koženkovej sukne súdružkovského strihu a sivého topu. Sukňa je oversized, vintage a k máločomu sa hodí, ale je skvelá a mám k nej citový vzťah. Tričko s rolákom je takisto z druhej ruky, ale nie je vintage - značka Tezenis.

Koženku mám evidentne v láske, pretože ďalší z mojich obľúbených kúskov je tento čierny kabát. Keď som ho kúpila, nebol zrovna v bohumilom stave a zrejme ho nebudem môcť nikdy nosiť medzi ľudí. Transparentná blúzka značky Atmosphere je naopak v skvelom stave, takže ďakujem ti, predošlý majiteľ, ktorý si sa jej zbavil! 

Posledná sekáčová vec, ktorú vám ukážem, je toto skvelé kárované sako z pražského Textile Housu, ktoré mi požičal Ivan. Je to jedna z mála farebných vecí, ktoré som schopná si obliecť a páčia sa mi. Nevrátim. :-) 

Páčia sa vám podobné posty, alebo sa mám striktne držať "one day with"? :.) 

13 komentárov:

  1. rob taketo prispevky, nech si mame na com honcovat!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páčia! viac viac viac sekáčových úlovkov, žijem pre ne! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta na posteli! Si děláš prdel! ♥ PS: Vždycky jsem chtěla mít tak dlouhé vlasy, abych si s nimi mohla udělat fotku přes prsa a nikdy mi takhle nenarostly .. jedno ze životních zklamání.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No já bych chtěla, to ony nerostou ;) v tom je celé jádro pudla!

      Odstrániť
  4. Ta první fotka je krásná! A má láska k sekáčům je stejná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podľa mňa je to skvelý nápad, takže určite ešteešte :) a tiež srdcujem tú na posteli

    OdpovedaťOdstrániť
  6. předposlední top !! a mám pocit, že mnohdy snad mám větší štěstí na zajímavý věci spíše ze sekáčů než z obchodů klasických. :)

    OdpovedaťOdstrániť