Stránky

nedeľa 12. januára 2014

JOZEF




Myslím, že ako jediný človek v Bratislave som preklínala piatkové slnečné počasie. Nie, že by som bola upír, ale na fotenie Jožka z Walter Schnitzelsson som si skrátka objednala iné počasie. Asi to bola jeho pozitívna aura, ktorá zabezpečila, že všetko klaplo, ako malo. Vážne, jeho dobrá nálada  je nákazlivá.

Ty a vkus. Bol ti vždy vlastný, alebo si sa mu musel priučiť? 
Každý máme vlastný vkus, takže tiež ťažko povedať, či je dobrý alebo zlý. Podľa každého inak. Ja som sa v tomto smere asi tiež nejak "vyvíjal", ale vždy to bolo nejak prirodzene, moc som nesledoval, čo je momentálne cool. Vždy som mal nejaký zvláštny zmysel pre to, aby som sa obliekal inak, ako ostatní. Teraz sa to už ani nedá, lebo tu máme univerzálne slovo "hipster". Tam skončíte všetci!

Na akej úrovni je u nás podľa teba spolupráca umelcov a kreatívcov, pomáhame si, alebo ideme proti sebe? 
Myslím si, že v tomto smere sa to vyvíja k lepšiemu. Je dobré, že si ľudia uvedomujú, že treba spolupracovať a navzájom si pomáhať, to je základ. Hlavne vždy spoznáš nových ľudí, ktorí majú vášeň aj pre niečo iné ako ty. Môže vzniknúť niečo zaujímavé, čo by ťa samého nenapadlo. Momentálne chystám jeden duet a moc sa z toho teším. :-)

Sleduješ módne blogy? 
Priznávam, že sa do toho dostávam pomaličky. Skôr sledujem ľudí, čo niečo robia a robia to dobre. Jednoducho - rád podporím ľudí, ktorí majú pre niečo vášeň a vidíš na nich, že to myslia vážne a chcú to robiť lepšie a lepšie. Potom je zaujímavé sledovať, ako sa im to darí. Treba si navzájom priať, len tak si naozaj šťastný - keď praješ ľuďom okolo seba. 


8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Hehe. Knizku o hipsteroch, alebo rozhovory na blogu? :) o tom druhom tuho uvazujem. A vdaka!

      Odstrániť
  2. Strašně super! A přesně jak říká Paulina nade mnou .)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zlatúšik
    a zdieľam pocity ako slečny vyššie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozhovory s najkrajšími fotkami ano ano!!
    3. je super )

    OdpovedaťOdstrániť