Stránky

nedeľa 19. januára 2014

IVAN






Ivana Kaššu pravdepodobne poznáte najmä pre jeho skvelú tvorbu. Ak nie, určite si jeho fotky pozrite na facebooku. Z rozhovoru pre Stalkera si pravdepodobne všimnete, že okrem iného je to môj dobrý kamarát a na otázky odpovedal tak, ako to vie najlepsie - bez servítky.

Si fotograf, cítiš sa dobre aj v úlohe modela?
Nevyhľadávam to, predsa len sa cítim oveľa lepšie na druhej strane objektívu. Som nervózny, keď ma ľudia fotia.

To musíš byť dosť nervózny človek, tvojich fotiek je plný internet.
Tvojich tiež. Inak, žijem pre tento rozhovor, sme pokecali. Rád si fotím selfies, vtedy nervózny nie som, lebo sa môžem vidieť na prednej kamerke. Nechávam sa fotiť len ľuďmi, ktorých dobre poznám, vtedy som v pohode. A môžem im povedať, ako ma majú vyfotošopovať.

Takže si skôr za fotošop ako za prirodzenú krásu?
Ja zastávam názor, že fotka má byť radšej pekná ako prirodzená. Ale je to iba o fotkách, real life fotošop zatiaľ neexistuje. No stále si môžeš obliecť nejakú tú oversized mikinu alebo parku, aby si bola papierik (štíhla, pozn.).

Ako by si charakterizoval štýl ľudí na Slovensku?
Ja síce nie som žiaden fashionista, ale môžem skonštatovať, že je to tu bieda. Možno by to bolo lepšie, keby tu nefunguje osočovanie a vysmievanie sa každému pokusu o originalitu. Ženská móda je na tom asi lepšie, napokon vidieť to na kvalite ženských blogov v pomere k mužským.

A čo štýl štýlových ľudí?
Nedá sa nevšimnúť si, že u nás frčí minimal. Netvrdím, že ho nemám rád, naopak sa mi veľmi pozdáva. Práve preto by som sa ho nerád presýtil. Páči sa mi, keď niekto nenásilne využije trendy svojím spôsobom. Vďakabohu je u nás stále dosť veľký mix štýlov a preto na uliciach nie je taká nuda, teda aspoň na Štúrovej a na Panskej.

Tvoje obľúbené miesto na zemi. Kľudne aj viac.
Z tých, ktoré navštevujem, je momentálne najbližšia môjmu srdcu Praha. Sú tam skvelí ľudia, zaujímavé akcie a čínska ostrokyslá za 25 kaček. A potom miesto, ktoré by som rád navštívil. Berlín. Už som o ňom počul toľko skvelého. Z rozprávania o Berlíne sa mi zdá, že je to mesto ako stvorené pre mňa.

Pizza alebo punčový rez?
Teraz pizza, lebo som mal Merci. Ale za iných okolností by som siahol po punčáku. Je proste výborný. A zajedol by som ho ďalšími piatimi.

Dobrá rada na záver?
Nerobte to s tými punčákmi. A ak ste nevideli Trierovu Nymfomanku, tak na ňu určite zájdite. Na jednotke som bol už dvakrát a dvojka bola tiež skvelá.






13 komentárov:

  1. velmi prijemny rozhovor, foto a Ivan. papierik.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvele prostredie. zaujimavy vizual. narovinu povedane. je to pekne lebo je.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. IK myslim že si brutal vtipny nepomôžem si ale vždy sa strašne smejem keď dačo okomentuješ Melise a v tomto rozhovore si to potvrdil (y)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ivanove fotky mam moc rada :) ma fakt talent a rada som si o nom nieco precitala :) a tie zsa vzdy bavim ked si pisu na fb s Mell :)

    http://autumnlittlebirds.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. do kelu :D to niekto aj cita...?
      my na to vzdy nejak pozabudneme, ze to je cele verejne...

      Odstrániť
  5. super foto, aj odpovede, hlavne na tuto otazku Ako by si charakterizoval štýl ľudí na Slovensku? !!
    good job

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dvaja šikovníci toto! jeden za objektívom a druhý pred. a super rozhovor!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. haha uplne pocujem ivana jak toto cele hovori :D:D
    zijem :D

    OdpovedaťOdstrániť