Stránky

piatok 1. novembra 2013

Fashion LIVE! 2013

Aj vy ste sa tešili na bratislavský Fashion Weekend? A potom boli sklamaní, že sa zrušil? A potom opäť šťastní, že vznikla iniciatíva Fashion LIVE!, v rámci ktorej dizajnéri odprezentovali kolekcie pripravené pre toto podujatie?



K samotnému podujatiu - bolo to skvelé. Nadšenie, kreativita, inšpirácia tu boli ohromne koncentrované. A my sme pri tom boli a celé to fotili. Bol to zážitok.

Kto my? Ja spolu so Zuzkou sme naháňali tých najštýlovejších ľudí, ktorí sa mihli na Fashion LIVE! a nebolo to vôbec ľahké. A ako to v slovenských uliciach vyzerá, o tom vás bude Stalker priebežne informovať. :)




1 komentár:

  1. Nabídka půjčky za 2% sazbu je velmi zajímavá, ve které jsem zjistil, že půjčka Pedro nabízí skutečný a rychlý proces půjčky vůbec, protože od té doby, co jsem požádal o formulář půjčky Pedro a jeho půjčovací společnost v New Yorku, byl jsem schopen řídit své podnikání a usadit se Další finanční potřeby, Pedro a jeho úvěrová společnost mi nabízejí půjčku na sazbu 2% 2 milionů EUR pro mé začínající podnikání a jsem tak hrdý, že mohu oznámit, že nabídka půjčky Pedro je nejlepším místem pro jakýkoli druh jakéhokoli druhu půjčky.

    Kontaktujte Pedro Mail: pedroloanss@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť